Ordinare la Obreja

Potrivit cu indemnul Mantuitorului: “rugati dar pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui…”, Matei 9:38, ziua de 11 noiembrie 2012 pentru Biserica Domnului din Obreja a fost ca o zi a raspunsului la rugaciune si o zi de sarbatoare in cadrul careia fratele Nica Ionel, absolvent al Institutului Teologic Baptist de Grad Universitar din Bucuresti a fost ordinat ca pastor al Bisericii Baptiste din loc.

Cu ocazia acestui eveniment au participat fratii pastori: Mihai Mihut, Gaina Petru, Danila Mihaita si Giuroniu Marius.
Inchinarea prin cantare cu ocazia acestui prilej de sarbatoare a fost sustinuta de corul bisericii locale iar mesajul principal i-a revenit fratelui pastor Mihai Mihut, presedinte al Comunitatii Caras-Severin.

Din partea oficialitatilor au fost prezenti dl. primar al localitatii impreuna cu doi consilieri cat si dl. primar din localitatea Marga.

Serviciul de ordinare al fratelui Nica Ionel s-a incheiat la demisolul Bisericii unde toti participantii doritori s-au bucurat de o frumoasa partasie frateasca. Fie ca si aceasta ordinare sa fie spre slava Domnului, zidirea Bisericii si folosul tuturor participantilor la slujbele de inchinare ale adunarii Domnului din loc.