ORDINAREA UNUI NOU PASTOR LA DENTA

IMG_3561Ziua de duminică, 21 februarie 2016 a reprezentat o ocazie de mare bucurie pentru Biserica Baptistă Șilo din Denta datorită ordinării în lucrarea pastorală a fratelui Aurel Belciug. A participat un public numeros format din frați și surori din mai multe biserici din zonă, precum și oficialități locale sau colegi din cadrul MAI, iar slujirea a fost împodobită prin participarea mai multor grupuri muzicale.

Comisia de ordinare a fost formată din următorii frați: Samuel Tuțac (președintele Comunității Timișoara) Marius Ianc (vicepreședinte pastorală), Marius Birgean (vicepreședinte educație biblică), Ioan Chiforeanu (pastor Biserica Baptistă Maranata Timișoara) și Tică Butnaru (pastor Biserica Baptistă Liebling). Serviciul divin a fost condus de pastorul Marius Ianc, iar ceilalți pastori din comisie au transmis scurte mesaje biblice. După o scurtă examinare și expunerea mărturiei personale cu privire la chemarea la slujire, s-a trecut la actul de odinare cu punerea mâinilor de către ceata prezbiterilor.

Îi dorim fratelui Aurel, precum și Bisericii Baptiste Șilo, mult har in slujirea la care Dumnezeu ne-a chemat! Pastor Marius Birgean

IMG_3561