Paul Mitchell în România

fullsizerenderÎn perioada 13-20 Decembrie, Paul Mitchell, directorul organizaţiei Grace to You Europe (www.gty.org.uk, organizaţie fondată şi coordonată de pastorul John MacArthur), împreună cu soţia lui Diana, vor vizita România, în special biserici din Comunitatea Baptistă de Timişoara.

Paul Mitchell vine în România, la invitaţia pastorilor: Daniel Scurt (Sânicolau Mare şi Variaş) şi Ilie Bledea (Făget), cu scopul de a pregăti o conferinţă pastorală, care va avea loc la Timişoara, în anul 2017, cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la marea Reformă Protestantă.

În scopul acesta, vor avea loc întâlniri cu preşedintele Comunităţii Baptiste de Timişoara, pastorul Samuel Tuţac, cu vicepreşedintele departamentului de educaţie, pastorul Marius Birgean, şi o întâlnire cu păstorii din Timişoara, în data de 19 decembrie, între orele 11:00-13:00, la Biserica Baptistă „Betel” din Timişoara.

Tot odată, Paul Mitchell va predica în perioada aceasta, în bisericile baptiste din: Vermeş (CS), Timişoara: Emanuel şi Gheţimani, Făget (TM), Variaş (TM), Sânicolau Mare (TM) şi se va întâlni cu alţi slujitori ai Evangheliei.

Ilie Bledea & Daniel Scurt