Preşedintele baptiştilor sârbi invitat la întrunirea baptiştilor timişeni

Sambata, 3 martie, ora 10, la sediul Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara, str.Zavoi, nr.12, va avea loc Adunarea Generala Anuala  a Comunitatii. La acest eveniment participa delegatii bisericilor, in proportie de un reprezentant la 50 membri, dar si un reprezentant pentru bisericile baptiste cu personalitate juridica sub 50 de membri.. Se va face o analiza a activitatii din anul 2011 si se vor discuta proiectele pentru anul 2012.

Cu acest prilej Evanghelia va fi vestita de pastorul Samuel Tutac, vicepresedinte al Comunitatii.
Invitat special la acest eveniment este pastorul sarb  dr.Ondrej Franka, presedinte al Uniunii Baptiste din Serbia.Ondrej Franka este pastorul celei mai mari Biserici Baptiste din Serbia.A facut studii teologice in America, la Moody Bible Institut din Chicago si Westminster Seminary din Philadelphia.
Uniunea Baptista din Romania este parteneriat cu Uniunea Baptista din Serbia, iar coordonatorul parteneriatului este pastorul Dan Males, vicepresedinte al Comunitatii. Acest parteneriat a fost initiat de catre Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara in anul 2003.