PRODOCENS MEDIA SE ALATURA OSCER SI VA INVITA LA “STRĂLUCEȘTE!” – CONFERINȚA TINERILOR CREȘTINI PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA – SINAIA 25-27 SEPTEMBRIE

IMG_1717Fiecare loc de muncă vine cu provocările și cu necunoscutele lui. Acestea se pot complica când vine vorba despre un angajat creștin care dorește să urmeze principiile Bibliei.

Conferința ”Strălucește”, aflată la prima ediție este organizată de OSCER și își propune să fie un răspuns la dorința tinerilor creștini angajați, de a-și forma și dezvolta convingeri biblice cu privire la muncă. Credem că vă doriți să fiți oameni de succes în domeniile voastre, dar mai ales să aveți impact puternic printre colegi pentru Împărăția lui Dumnezeu, de aceea vă așteptăm la conferința Strălucește pentru a ne echipa împreună cu mai multe soluții pentru a putea răspunde provocărilor venite la locul de muncă.

Conferința “Strălucește” se adresează tinerilor creștini profesioniști din România, este organizată în parteneriat cu OSCER și dorește să:

1.CONECTEZE creștini care lucrează în același domeniu profesional, să cunoscă și să  interacționeze cu persoane de aceeași specializare, să găsească soluții la problemele etice, la conflictele ce apar și să folosească oportunitățile specifice sectorului respectiv.

2.INSTRUIASCĂ prin seminarii tematice – biblice, practice și actuale precum: „Prevenirea și rezolvarea conflictelor la locul de muncă”,  „Abilități interpersonale care te ajută în relațiile tale la locul de muncă”, “Creștinul, munca și banii”, “Echilibru între lucrare, familie, muncă” pentru a aminti doar cateva.

3.MOTIVEZE pe fiecare participant să trăiască și să strălucească pentru Cristos la locul de munca. Mesajele în plen vor fi susținute de Adiel Bunescu, Laurențiu Gușu și Lucian Bălănescu.

Mai multe detalii pe website-ul conferinței www.straluceste.oscer.ro  sau pe pagina de facebook.

IMG_1717