Programul conferintei de la Selimbar 27-29 septembrie 2013

Dragi invatatori,

Va retrimit invitatia la Intalnirea Invatatorilor de copii din cadrul departamentului Uniunii Crestine Baptiste din Romania, ce va avea loc la Selimbar in perioada 27-29 septembrie.

Mai jos  aveti programul conferintei. Acesta  a fost facut in asa fel incat sa cuprinda timp de partasie si inchinare, mesaje de incurajare pentru invatatori prin pastor Emanuel Tundrea, seminarii de muzica cu prof. Susan Strohschein de la Fundatia Jubilate, seminarii de a invata cum sa prezentam Cartile Bibliei copiilor, timp liber de vizitare a orasului Sibiu si sesiunea de prezentare a olimpiadei, propuneri de modificare a regulamentului, discutii si votarea propunerilor.

Schimbarea regulamentului se refera in primul rand la situatiile cu care ne-am confruntat sau v-ati confruntat de-a lungul anilor pe care dorim sa le cunoastem si sa le reglementam si in special vom propune asa cum am hotarat la Bradatel sa schimbam modul de participare la etapa pe tara, astfel incat sa determinam o participare cat mai larga la etapele pe comunitati. Propunere:

etapa pe comunitate : se califica la etapa naţională în funcţie de următoarele criterii:
Nr. de participanţi la o grupă
Nr. de biserici participante la o grupă
Nr. de copii calificaţi la o grupă
1-20 copii
1-10 biserici
1 copil
20-30 copii
11-15 biserici
2 copii
De la 31copii
De la 16 biserici
3 copii

De asemenea va asteptam sa veniti alaturi de noi cu propuneri pentru organizarea etapei nationale de anul viitor, a etapelor pe comunitati si alte chestiuni legate de imbunatatirea acestei activitati si a altor activitati din cadrul departamentului de copii.

Avand in vedere aceste probleme sensibile pentru multi invatatori, va rog sa faceti tot posibilul sa participati sau daca nu puteti, sa delegati pe cineva sa reprezinte biserica dumneavoastra, pentru a lua aceste hotarari cu un numar cat mai mare de participanti.

Stiu ca este un efort pentru fiecare invatator din mai multe puncte de vedere dar sunt convins ca fiecare participant va pleca imbogatit, incurajat ca de la fiecare conferinta.

Multe binecuvantari,

Vio Tirziu

descarca-fisier2

invitatie intilnire invatatori mica