Proiectul Bucura

In urma cu cativa ani  Dumnezeu a pus in inima fratelui Candreanu Costica din Timisoara dorinta de a cumpara o casa, in localitatea Nicolae Balcescu, judetul Mehedinti, in apropiere de orasul Vanju Mare, pentru a incepe o lucrare misionara.
Dupa cateva vizite misionare, efectuate de un grup de credinciosi baptisti din Lugoj, coordonati de Crinel Tutac si Gelu Mihoc, cateva femei si-au deschis inima pentru a-l primi pe Domnul Isus si s-au botezat in Biserica din Lugoj.

Cel care s-a ocupat pentru o perioada de timp de cresterea lor spirituala, Dorel Bosorogu, datorita conditiilor grele de viata, avand o familie numeroasa, a fost obligat sa abandoneze lucrarea si a plecat in Spania.

Femeile respective n-au incetat sa se roage, asa ca dupa o perioada de timp, Dumnezeu a pus pe inima fratelui Valter Calitoiu din Drobeta Turnu Severin, sa sprijineasca lucrarea de aici.

In vara acestui an, la insistentele unei  familii de invatatori recent convertite (Petru si Aurora David), impreuna cu un grup de credinciosi din Lugoj, am organizat prima evanghelizare in localitatea Bucura, localitate situata la doar 3 kilometri de Nicolae Balcescu.

Surpriza a fost aceea ca locuitorii din Bucura ne-au primit cu multa bucurie, implorandu-ne sa deschidem o Biserica in aces sat.

Locatia pe care Dumnezeu a pregatit-o este o cladire din centrul satului, dar care se afla intr-o stare avansata de degradare.

Dumnezeu a lucrat, prin intermediul unei femei nascute in Faget si care locuieste de 40 de ani in aceasta zona, la inima autoritatilor care sunt hotarate sa ne vanda acest imobil, impreuna cu terenul aferent.

Resursele noastre sunt limitate, dar stim ca avem un Dumnezeu bogat care inca poate face minuni.

Cei care doriti sa sprijiniti acest proiect misionar puteti faceti donatii in contul Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara RO94RNCB802490492987000001, BCR Timisoara, cu specificatia:”Proiectul Bucura”.

Pentru informatii suplimentare puteti scrie la harul_tutac@yahoo.com, sau puteti suna la 0722708172.

[nggallery id=43]