Proiectul „My Hope America”

billy-graham-my-hope-america-last-sermonCu ocazia aniversării în data de 7 noiembrie a celor 95 de ani de viață ai lui Billy Graham, Asociația Evanghelistică Billy Graham va organiza un proiect pentru perioada 3-12 noiembrie 2013 numit My Hope America prin care încearcă să răspândească dragostea și Evanghelia lui Cristos pretutindeni în America. În acest demers s-au înscris 24.000 de biserici.

Sute de participanți la serviciile organizate în cele trei campusuri Prestonwood au vizionat filmulețul de 29 minute pregătit pentru a fi difuzat în casele celor ce vor găzdui demersul evanghelistic „My Hope Party”. Produs de Asociația Evanghelistică a lui Billy Graham, acest video îmbină metraje despre cruciadele clasice ale lui Billy Graham împreună cu mărturia a trei persoane care L-au găsit pe Dumnezeu.

„Cu luni în urmă Billy a spus mai multora dintre noi că el crede că Dumnezeu i-a mai dat un ultim mesaj pe care să-l predice țării, iar proiectul My Hope America s-a născut în urma acelor conversații,” a spus Jack Graham, pastor a celor 33.000 de membri ai Bisericii Baptiste Prestonwood. „Ne rugăm ca milioane de oameni din America să audă Vestea Bună a lui Isus Cristos și sute de mii să fie născuți din nou în familia lui Dumnezeu.”

Nike Lapado, o membră a Bisericii Baptiste Prestonwood, a fost una dintre cele 700 de persoane înscrise pentru găzduirea proiectului My Hope Party la ea acasă. Urmând să-și celebreze și ea ziua de naștere în luna noiembrie Nike s-a gândit că nu își poate imagina un mod mai bun de a-și sărbători ziua decât prin a-și invita familia, prietenii și vecinii la ea acasă și apoi să împărtășească ce a făcut Hristos în viața ei și cum poate să transforme El viețile.

„Milioane de oameni se vaită, Ce pot face pentru a scăpa de dificultățile vieții, dificultățile sunt pur și simplu atât de mari?” spune evanghelistul Billy Graham în filmulețul său. „Noi vrem să strigăm la viață; dorim să scăpăm de viață. Adlai Stevenson spune, Nu zilele vieții tale, ci viața din anii tăi de viață este ceea ce contează….Ai atât de mult timp la dispoziție, dar pentru ce? Lucrurile care sunt distruse în inima și viața ta pot fi restaurate prin Cristos dacă îți pui credința și încrederea în El. El a murit pe cruce; El a înviat din morți pentru tine. El vrea să-ți dea călăuzire în viață; El vrea să-ți ofere pace și bucurie și siguranța că dacă vei muri, vei ajunge în rai. Dar mai întâi, trebuie să existe o schimbare. Trebuie să te întorci; în Biblie aceasta este denumită pocăință.”

sursa: http://revistacrestinulazi.ro/2013/10/proiectul-my-hope-america/