PROMOTORII DICTATURII NEO-MARXISTE AU PORNIT OFENSIVA TOTALĂ ÎMPOTRIVA FAMILIEI…

 
Am aflat astăzi de pe diverse site-uri de știri  că platforma “Respect” solicită clasei politice să opreasca organizarea referendumului pentru modificarea Constituției, pentru “a preveni riscul alunecarii nedemocratice și al divizarii societății românești”.

Această solicitare a platformei “Respect” pentru oprirea organizării referendumului inițiat de “Coaliția pentru familie”, nu este altceva decât o dovadă clară de alunecare nedemocratică, de divizare a societății românești și un exemplu perfect de încercare de impunere a unui dictat ideologic de nuanță neo-marxistă și fascistă.
 
Ideea că cei care susțin modificarea definiției căsătoriei în Constituție ar avea o strategie care “vrea să pună drepturile omului în defensivă”, este deopotrivă stupidă și mincinoasă. La fel de mincinoasă și folosită doar să manipuleze și să dezinformeze este și insistența pe ideea că, prin demersul de modificare a Constituției, “Coaliția pentru familie” ar dori modificarea definiției familiei.
 
Iar a folosi drept argument pentru susținerea acestor aberații “scandalul Bodnariu”, cum îl numește unul din inițiatorii platformei “Respect”, este nu doar scandalos, ci și lipsă totală de ematie pentru drama unei familii de români.
 
Este vremea să o spunem răspicat și fără “corectitudine politică” că adevărații luptători pentru drepturile omului sunt cei care luptă pentru familie, dreptul la viață și la normalitate. Familia, nașterea și creșterea copiilor trebuie să ocupe locul principal pe agenda unei națiuni. Oricât de importante sunt finanțele, autostrăzile sau anticorupția, tema familiei este mult mai importantă.
 
În calitate de cetățeni ai României noi, cei care am participat la inițierea proiectului democratic și legal de modificare a Constituției, avem dreptul și obligația să ducem până la capăt ceea ce am început. Nimeni și nimic nu ar trebui să ne intimideze să susținem și să promovăm ceea ce credem că este cel mai bine pentru națiunea nostră. Așa să ne ajute Dumnezeu!
 
Samy Tuțac