RAVI ZACHARIAS LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI

RaviBlueShirtCroppedwikiCunoscutul apologet creştin dr. Ravi Zacharias, key-speaker de renume mondial, autor a zeci de carți și publicații, a participat la un eveniment pe tema “Valori în societatea contemporană”, luni, 25 mai, în Salonul Oficial (Salonul Alb) din Senatul României.

La eveniment au luat parte membri ai Guvernului, parlamentari, universitari şi lideri ai societăţii civile şi ai cultelor religioase. Printre parlamentarii prezenţi s-au numărat senatorul Titus Corlăţean (PSD), fost ministru de Externe, senatorul Daniel Barbu (PLR) fost ministru al Culturii, deputatul Florica Cherecheş (PNL) sau senatorul Ben-Oni Ardelean (PNL).

“Am fost onorat de faptul că un key-speaker foarte cunoscut, unul dintre cei mai apreciaţi la nivel mondial, a reuşit să ajungă pentru câteva ore în Senatul României. Dr. Ravi Zacharias a vorbit despre valori şi principii care pot să clădească o naţiune. Credem că doar printr-o aplecare în zona de dezvoltare a acestor valori şi principii putem să ieşim din încleştarea în care se află societatea în momentul acesta şi putem să găsim o soluţie la provocările societăţii contemporane”, a declarat senatorul Ben-Oni Ardelean, organizator al evenimentului, pentru stiripesurse.ro.

Ravi Zacharias este fondator şi președinte Ravi Zacharias International Ministries (RZIM), organizație care tocmai a sărbătorit treizeci de ani de activitate, având filiare în zeci de țări din lume. Dr. Ravi este key-speaker de renume mondial, autor a zeci de carți și publicații (traduse în alte limbi precum spaniolă, chineză, rusă, română etc.). Emisiunea săptămânală de radio “Let My People Think”, se transmite pe 2087 de canale din întreaga lume.

În calitate de key-speaker, a fost învitat să susțină prelegeri la Casa Albă, Pentagon, CIA, Congresul din Florida,  Academia Politico-Militară Lenin, Centrului pentru Strategie Geopolitică din Moscova,  Comitetul Acordului de Pace în Africa de Sud, Cabinetului Președintelui și Parlamentului din Peru etc. Deseori a fost key-speaker al reuniunilor din networking-ul Mic Dejun cu Rugăciune, organizate de Organizația Națiunilor Unite din New York, Guvernatorii din Texas sau Ottawa (Canada), Parlamentul Londonez, Adunarea Anuală a Liderilor Africani (Mozambic).

Sursa: stiripesurse.ro

IMG_0476

IMG_0477