Rodica Paul Faina a plecat in vesnicie

Cu deosebită tristețe, vă anunțăm că Rodica Paul-Faina a plecat , in aceasta dimineata, la Domnul. Rodica Paul-Faina s-a nascut in 3 mai 1965 si a fost soția fratelui Gelu Paul, pastor la Biserica Crestina  Baptista ” Vox Domini” din Timisoara. A fost mama a  doi copii minunați, Ioana și Jonny.

Rodica Paul-Faina a fost inițiatoarea principală a mișcării pro-life din Timișoara, care s-a concretizat în înființarea Fundației “Estera”, în anul 1999.

Ca  presedinta a fundatiei,  in ultimii 10 ani, Rodica a luptat si promovat viata, fiind o ambasadoare in salvarea copiilor nenascuti. O crestina cu un devotament exemplar pentru Dumnezeu si lucrarea lui, Rodica ramine pentru noi modelul de femeie aleasa si sensibila, dar si o luptatoare tenace in viziunea si lucrarea care i-a dat-o Dumnezeu.

Serviciile de priveghi vor avea loc sambata, 10 Martie, la Biserica Vox Domini,  intre orele 18-19, 19-20 si 20-21.

Serviciul de inmormantare va avea loc duminica, 11 martie,  ora 14 la cimitirul Rusu Sirianu.

Desi a fost o mare iubitoare a florilor, dorinta ei a fost ca toti cei care ar vrea sa-i aduca ca un ultim omagiu un buchet de flori, sau o coroana,  sa doneze costul acestora pentru sustinerea copiilor nascuti prin Fundatia “Estera”.

 Mariana Cocar