Sarbatoare la Jebel

Duminica 1 Iulie 2012, Biserica  Crestina Baptista din Jebel s-a bucurat de o   intreita sarbatoare. Pe linga faptul ca un nou suflet s-a adaugat la numarul ucenicilor de aici, marturisindu-l pe Hristos in apa botezului, rugandu-se ca si tatal lui sa-l urmeze , familia fratelui diacon a sarbatorit 25 de ani de casnicie si a venit la Biserica cu toata casa lui sa multumeasca Domnului si sa ceara in continuare binecuvantarea si protectia Domnului peste casa lor.

Tot in aceasta prima duminica din Iulie biserica a sarbatorit aniversarea a 20 de ani de la ordinarea fratelui  pastor Marius Ianc (5 Iulie 1992). Biserica a multumit Domnului pentru cei 20 de ani de slujire in care s-au plantat in zona 7 biserici, s-au construit 4 locasuri noi  si au avut loc multe botezuri si evenimente frumoase.

Au impodobit programul  formatiile bisericii locale, grupul “Mesagerii Harului” de la Siria Arad si sora Daniela Lacatusu din Resita. Cuvantul Domnului a fost predicat de  catre fratele pastor Marius Ianc, impreuna cu fratele Ciprian Lungu de la Padureni si fratele Vladimir Onofrei, pastor la Voivodeasa, judetul Suceava.

Ne rugam ca Domnul sa binecuvinteze si mai departeBiserica din Jebel si slujirea fratelui pastor Marius Ianc.

[nggallery id=27]