Sarbatoare la Sibiu

In data de 8 iulie 2012, Biserica Crestina Baptista Sion din Sibiu a fost gazda unui eveniment deosebit pentru comunitatea baptista din Romania: a avut loc serbarea de graduare a absolventilor de la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti, promotia 2012. La acest eveniment au participat invitati din Sibiu, din tara si de peste hotare.

Corul absolventilor a intonat mai multe cantari pentru slava Celui care i-a ajutat in anii de pregatire teologica. Au avut cuvant de salut mai multi profesori, pastori, printer care fr. Timotei Stanea, presedinte al Comunitatii Sibiu si reprezentanti ai Parlamentului Romaniei si ai Consiliului Judetean Sibiu.

Cuvantul de deschidere a fost din partea fratelui rector al Institutului Teologic Baptist, dr. Daniel Maris, iar Cuvantul Evangheliei a fost predicat de fratele dr. Otniel Bunaciu, presedintele Uniunii Baptiste din Romania. La final, cuvantul din partea absolventilor a fost adus de catre seful promotiei, Betuel Vararu, Dumnezeu sa binecuvanteze noua generatie de absolventi si noua provocare la lupta pe ogorul Evangheliei!

Pastor, Sorin Cigher

[nggallery id=32]