Se încheie un program, rămâne aceeași provocare…

“Creșteți în harul și în cunoașterea Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos! A Lui să fie slava acum și în ziua veșniciei! Amin.” (‭2 Petru‬ ‭3‬:‭18‬ NTR)
zile de harA fost un timp special de apropiere de Domnul între Paști și Rusalii. Un timp de reflecție asupra harului lui Dumnezeu. Un timp de rugăciune pentru România, pentru un județ în fiecare zi sau pentru o instituție importantă din România. Un timp de aprofundare a Scripturii. Aceasta a fost provocarea acestor 50 de zile de har. Dacă dorim o schimbare reală în familiile noastre, în bisericile noastre, în țara noastră sau în lume, schimbarea poate începe cu noi. Iar această schimbare o poate face Dumnezeu prin Cuvântu Său, prin Duhul Sfânt care locuiește în noi și prin harul Domnului Isus Cristos, Cel care a murit și a înviat pentru noi.
Chiar dacă programul “50 de zile de Har” se încheie astăzi provocarea este să umblăm mai departe aproape de Domnul și să creștem in harul Lui. “Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toți oamenii, a fost arătat și ne învață să renunțăm la lipsa de evlavie și la poftele lumești și să trăim în veacul de acum într-un mod cumpătat, drept și evlavios, în timp ce așteptăm fericita nădejde și arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu și Mântuitor, Isus Cristos.” (‭Titus‬ ‭2‬:‭11-13‬ NTR)
Pastor Samy Tuțac