Seminar: Frici, îngrijorări, anxietăți

Suntem onorați să vă invităm la a doua ediție a seminarului “Consiliere multidisciplinară” organizat de Biserica „Sfânta Treime” din Timișoara și Biserica „Maranata” din Timișoara.


Tematicile seminarului: “Frici | Îngrijorări | Anxietăți”.


Seminarul va fi susținut de către medicul psihiatru creștin, Vlad SCHLEZAK, specialist în reabilitarea psihică complexă.


Seminarul va avea loc în 14-15 februarie 2020, la Biserica „Maranata” din Timișoara, str. Versului, nr. 5. Înscrierile se vor face prin confirmarea locului, până pe 7 februarie, orele 22.00, la numerele de telefon: 0741 571 844 sau 0745 540 081


Taxa de participare este de 50 de lei, preț în care se va oferi snack bar, vineri și sâmbătă, iar sâmbătă va fi oferită participanților și masa de prânz.


Tot sâmbătă, 15 februarie 2020, de la ora 15.00, va avea loc și lansarea cărții dlui Dr. Vlad Schlezak, intitulată “O enciclopedie creștină a bolilor”, prilej cu care autorul va oferi autografe celor ce vor participa la acest eveniment și vor achiziționa cartea. Intrarea la evenimentul prilejuit de lansarea de carte, este liberă în limita spațiului disponibil.


Vă așteptăm cu drag!
Pastor Claudiu LĂPĂDAT și Pastor Remus RUNCAN