Seminarul Logos

phoenixComunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara,  in colaborare cu biserici coreene, organizeaza, in perioada  30 octombrie-2 noiembrie, Seminarul “Logos”.

Seminarul se adreseaza slujitorilor bisericii (pastori, misionari, presbiteri, evanghelisti, invatatori de Scoala Duminicala, diaconi) care doresc sa aprofundeze Cuvantul lui Dumnezeu.

Seminarul va functiona sub forma unei scoli modulare (4 module), urmatoarele sesiuni urmand a avea loc pe parcursul anului 2014.

Organizatorii vor asigura: profesori experimentati, cazare si masa in conditii hoteliere de 4 stele, acces gratuit la internet,sala moderna de conferinte, acces, cu discount, la baza de tratament a hotelului “Parc” pe baza contributiei financiare personale.

Participantii trebuie sa respecte orarul seminariilor, sa-si aduca cu ei Biblia, carnetel si pix, si sa plateasca,in ziua sosirii la hotel o taxa de 60 lei. Este interzisa aducerea copiilor la seminarii.

Evenimentul va avea loc la Hotel Phoenix din Buzias si va incepe miercuri, 30 octombrie, ora 16.Inregistrarea la hotel se va face incepand cu ora 13. Numarul de locuri disponibile este de 90.

Pentru inscrieri sunati la 0722708172 sau scrieti pe adresa de e-mail:harul_tutac@yahoo.com. Termenul limita de inscriere este 23 octombrie.