Serviciu de ordinare la Biserica Creștină Baptistă Cetatea din Alba Iulia

IMG_0178În data de 23 noiembrie 2014, Biserica Creștină Baptistă Cetatea din Alba Iulia a sărbătorit, într-o atmosferă încărcată de emoția bucuriei și recunoștinței, ordinarea ca păstor a fratelui Daniel Oprean. Cu această ocazie, biserica Cetatea a fost vizitată de numeroși oaspeți din apropierea orașului, dar și din zone îndepărtate ale țării.

Programul serviciului divin de ordinare a reflectat prețuirea de care fratele păstor se bucură în biserica locală, acesta implicând toate categoriile de vârstă ale bisericii – copii, tineri, adulți. Deasemenea, în cadrul programului, au fost aduse mai multe mesaje de încurajare pentru păstor și biserică din partea celor care au reprezentat comisia de ordinare, și anume: Pastor Otniel Bunaciu, Președintele Uniunii Baptiste din România și Președinte al Federației Europene Baptiste (Președintele comisiei de ordinare); Pastor Timotei Stînea, Președintele Comunității Bisericilor Baptiste din Sibiu; Pastor Claudiu Fechete, vice-Președinte al Comunității Bisericilor Baptiste din Sibiu; Pastor Remus Runcan, Membru al Comunității Bisericilor Baptiste din Timiș; Pastor Teofil Cotrău, Membru al Comunității Bisericilor Baptiste din Sibiu.

Mulțumindu-i Domnului pentru modul minunat în care a răspuns la nevoile bisericii noastre, în persoana fratelui Daniel Oprean, ne rugăm să se adeverească urarea făcută de unul din participanții la acest eveniment: „Fratele păstor să fie o binecuvântare pentru biserică și biserica să fie o binecuvântare pentru fratele păstor!”

 A consemnat Amiel Drimbe