Serviciul de dedicare al Bisericii Maranata din Albina

De Rusalii, după aproape 2000 de ani de la fondarea primei Biserici Creștine la Ierusalim, Biserica Maranata din Timișoara a dedicat Domnului Casa de rugăciune a filialei din Albina.

Cu acest prilej, în data de 12 iunie, ora 16, a avut loc serviciul special de dedicare a noii construcții, situate pe strada Preot Ioan Bugariu, nr. 2F. Au participat peste 150 de persoane din localitate, din comunele învecinate, dar și din Timișoara. 

La acest eveniment, alături de pastorii Bisericii Maranata, Remus Runcan și Jean Chiforeanu și de misionarul bisericii din Albina, Miron Petriș, au participat, din partea Comunității Bisericilor Creștine Baptiste de Timișoara, Marius Birgean – președinte al Comunității și Moise Vrăjitor – vicepreședinte cu misiunea. A slujit cu Cuvântul și pastorul Bisericii Penticostale din Ghiroda, Ciprian Pantiș, care este și proiectantul clădirii. 

Programul a fost împodobit cu cântări duhovnicești, intonate de grupul de laudă și închinare al Bisericii Maranata din Timișoara, Valentin Rada din Los Angeles, Mihai Bâzgan de la Biserica Elim din Timișoara, grupul vocal instrumental de la Biserica Penticostală din Giarmata Vii și fanfara Revărsări de har. Au fost alături prieteni ai bisericii: Dinu Cotuna – patron al firmei Elkana, Ben Oni Ardelean – deputat în Parlamentul României, Ligia Dugulescu – președinte la Isus Speranța României, prof.univ.dr. Gheorghe David și Dinu Bulzesc.

Puteți urmări transmisia live pe canalul de YouTube al bisericii: https://youtu.be/E8MRaRIBD88

Evenimentul s-a încheiat cu o cină oferită de organizatori la Căminul Cultural din Albina.

Pastor Remus RUNCAN