Serviciul Inaugural al Bisericii Baptiste Internationale

Ziua primului serviciu divin la Biserica  Baptista Internationala din Timisoara, IGC – International Grace Community, a trecut.
Prin harul Domnului, un numar de aproximativ 80 de persoane au fost calauzite de Duhul Domnului sa vina sa participe astfel la Serviciul Inaugural. Am avut reprezentate mai multe natiuni: SUA, India, Filipine, Noua Zeelanda, Franta si desigur, Romania, din numarul lor facand parte atat persoane care se afla deja in Legamant cu Domnul Isus ,dar si persoane care vor sa-L cunoasca drept Domn si Mantuitor.

Cantecele pline de putere au fost alternate cu timpul petrecut in rugaciune condus de fr. Randy Nelson. Pastorul Catalin Covaci a expus pe scurt viziunea IGC si a prezentat pasii care s-au derulat pana aici, precum si cateva din obiectivele propuse pentru viitor.
Invitat special  a fost pastorul Ionel Tutac, presedintele Comunitatii Baptiste  Timisora si secretar general al Uniunii Baptiste din Romania, care a adus un cuvant de incurajare din partea Domnului si de sustinere a IGC.
Incheierea Serviciului Inaugural a apartinut fratele  Gabi Olariu, membru fondator al IGC.
Urmeaza Concertul de Paste, Sambata 21 Aprilie, cind vom avea invitati de la Opera si Filarmonica din Timisoara, un ansamblu de coarde de la Colegiul National “Ion Vidu”, duetul DuoVoice (finalisti XFactor), cvartetul ProGospel. De asemenea vom primi vizita unui grup medical de misionari americani si vom avea ca invitat pe pastorul american Mark Jones din statul Kentucky. Ne rugam ca Domnul Isus sa isi faca desavarsita lucrarea si sa foloseasca si acest concert pentru ca Lumina Evangheliei si Adevarul Invierii sa schimbe vietile multora.
Pastor, Catalin Covaci
[nggallery id=18]