Statul care elimină părinții din procesul de educație devine totalitar…

Strategia pentru educație sexuală în școli, fără acordul părinților, extinde autoritatea statului mult dincolo de limitele sale constituționale deschizând încet, dar sigur, calea spre statul totalitar. Ideea că statul are principala responsabilitate în creșterea copiilor și că instituțiile statului pot defini cum vor interesul superior al copilului, luând decizii în mod arbitrar este profund greșită.
Datoria statului este doar să creeze condițiile în care copiii pot crește armonios în mijlocul familiilor lor. Dar când statul intenționează să se substituie familiei, societatea a intrat într-o eră a unei dictaturi ideologice extrem de periculoasă. NU suntem împotriva educației sexuale la vârste potrivite, dar respingem categoric sexualizarea copiilor.

Trebuie să îndrăznim să luptăm cu toată forța împortiva acestori atacuri la temelia națiunii noastre, atacuri orchestrate de minți diabolice controlate de o agendă care are drept scop distrugerea familiei și a valorilor iudeo-creștine. Dacă tăcem acum Dumnezeu ne va cere socoteală pentru lașitatea noastră și ne vom pierde respectul în fața generațiilor care vin după noi…

Samy Tuțac