Susținem Familia!

Oponenții referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție afirmă că România se depărtează de valorile occidentale și că de acţiunile Coaliţiei pentru Familie ar profita Putin şi Rusia. Nu cred că am văzut argumente mai stupide. De fapt, acestea nu sunt argumente, ci doar elemente de propagandă sexo-marxistă.

Mai întâi, familia și căsătoria sunt valori românești, pe care le avem ca popor român. Nu avem nevoie de cineva din afara României să ne spună ce înseamnă căsătoria și familia, pentru că știm foarte bine ce înseamnă. Poporul român are suficiente resurse pentru apărarea valorilor românești. 
 
Apoi, aceste valori sunt atât de importante umanității încât ele depășesc barierele de naționalitate, de cultură, chiar de religie sau de confesiune religioasă. Sunt valori ale umanității. În cele mai multe locuri în care oamenii au șansa și abilitatea de a alege pentru ei înșiși ce înseamnă căsătoria și familia, ei aleg în favoarea familiei naturale. 
 
Noi nu dorim să promovăm valori străine, ci doar valori românești și valori universale. Tocmai acuzele care ni se aduc sunt valabile pentru susținătorii căsătoriilor homosexuale. Ei sunt cei care importă valorile lor în România din alte locuri, ei sunt finanțați și îndrumați din afara țării. Activitățile și strategiile lor sunt copiate cuvânt cu cuvânt după ceea ce colegii lor au făcut și fac în alte țări din Occident.
 
Susținem Familia!
 
Samy Tuțac