Susținerea conceptului de “căsătorie homosexuală” nu este o valoare fundamentală a democrației…

Deși ne aflăm în Săptămâna Luminată o serie de jurnaliști și analiști politici au repornit ofensiva împotriva “Referendumului pentru familie”. Încercarea disperată de a lipi acest demers democratic, legal și constituțional de Evul Mediu, de Rusia, de anumite partide politice sau alți vajnici luptători anti justiție este fie o eroare, fie o propagandă la fel de periculoasă ca și propaganda rusă, despre care vorbesc aceștia.

Toată lumea știe că tematica așa ziselor “căsătorii homosexuale” este dezbatută în majoritatea democrațiilor din lume. Peste tot au loc referendumuri, inclusiv în Australia sau America Latină. În unele țari parlamentele dezbat si votează pe această speță. Uneori inițiativa cu pricina este respinsă, alteori este acceptată, pentru că așa este în democrație. În Evul Mediu era cam ce propun acum propagandiștii sexo-marxiști…pumnul în gură.
 
În ciuda manipulărilor și a propagandei mincinoase românii știu că susținerea conceptului de “căsătorie homosexuală” nu este o valoare fundamentală a democrației pe care s-a clădit America sau Europa occidentală. De asemenea, susținerea referendumului pentru familie nu poate fi “o forma de desprindere a Romaniei de civilizația europeană”, pentru că civilizația europeană s-a clădit tocmai pe valorile iudeo-creștine. 
 
A spune ca nu poți avea valori creștine conservatoare sau valori autentice de dreapta în secolul XXI, este dovadă clară de ignoranță sau manipulare grosolană. Mai degrabă cei care au valori conservatoare sunt adevărații promotori ai autenticelor valori americane sau europene și unii dintre cei mai serioși susținători ai luptei anticorupție, ai statutului de drept și a egalității tuturor în fața legii.
 
Creștinii practicanți din România, ortodocși, catolici, evanghelici sau protestanți, susțin în marea lor majoritate referendumul pentru familie, dar și lupta anticorupție. De asemenea, resping deopotrivă sexo-marxismul și încercarea politicului de a controla Justiția. Suntem conștienți că unii lideri politici cât și unii propagandiști sexo-marxiști încearcă să folosească Referendumul pentru scopurile lor, dar susținătorii Familiei  sunt mult mai inteligenți decât își închipuie politicienii sau propagandiștii sexo-marxiști. 
 
Fac un apel către analiștii politici și jurnaliștii care folosesc aceleași metode de dezinformare sau discreditare ca și propaganda rusă, din care pare că se inspiră…Nu mai mințiți cu privire la “Referendumul pentru familie”! O fac destul și fără scrupule majoritatea liderilor politici…
 
Samy Tuțac