Tabăra de muzică şi creaţie 2012

Iubeşti muzica şi arta? Ai vrea să înveţi să cânţi la un instrument? Sau poate să înveţi pictură şi desen?

Tabără Creştină “Brădăţel” te invită să participi în perioada 23 – 28 iulie 2012 la o tabără în care să descoperi cum să pui talentul tău artistic în slujba Creatorului. Dacă ai un dar muzical sau în arte plastice, în cadrul Taberei de muzică şi arte te poţi înscrie la una dintre cele 3 secţiuni:

I. Secţiunea muzicală – se adresează echipelor de închinare sau instrumentiştilor care vor să înveţe mai multe despre laudă şi închinare; secţiunea este bazată pe teorie muzicală şi pregătire vocala (canto) si instrumentală (chitară solo, chitară bass, percuţie, pian, chitară începători). Un alt detaliu important este pregătirea echipelor de laudă şi închinare să facă faţă nevoilor bisericii din care fac parte. În acest sens vom dezbate pe semninarii cum să alegem un playlist adecvat, cum să asigurăm „Curgerea Închinării”, cum să ne asigurăm că fiecare participant primeşte hrana spirituală prin lucrarea pe care o facem, cum să conducem o repetiţie (Leadership).

II. Secţiunea arte – se adresează celor implicaţi în lucrarea cu copiii; participanţii vor învăţa cum să transmită mesajul Mântuitorului într-un mod artistic şi captivant folosind desenul si caricatura. Un alt detaliu captivant este atelierul de graffiti unde vom şi decora câteva camere din Tabăra “Brădăţel”. Îl vom avea alături pe campionul mondial în caricatură – Radu Cleţiu.

III. Secţiunea studiu biblic, unde se vor învăţa metode practice şi utile de a studia Biblia, îmbinând util teoria şi practica.

Tabăra Creştină “Brădăţel” este amplasată la intrarea în Parcul Naţional Retezat, pe traseul de urcare înspre Barajul de pe Retezat şi Poiana Pelegii.

Tabăra se adresează tuturor iubitorilor de muzică şi arte, indiferent de vârstă sau nivelul de cunoştinţe!

Taxa de participare este în valoare de 330 lei/persoană.

Informaţii şi înscrieri la adresa muzica@bradatel.ro