Tabără de Zi – Iona, Sens Interzis la Sacoșu Mare

DSCN1105În data de 15.06.2013 – 19.06.2013 a avut loc în Sacoșu Mare, o tabără de zi pentru copiii cu vârsta între 5-13 ani, organizată de Biserica Baptistă „Golgota” Sacoșu Mare. Prin bunăvoința autorităților locale, am primit ca și spațiu pentru tabără, Școala Generală din sat. În ziua de miercuri, primarul Comunei Darova a vizitat tabăra, iar pe lângă vizită, a dat și sfaturi celor mici.

Tabăra a fost un succes mare, deoarece s-a ținut pentru prima oară în acest sat.Copiii au studiat cartea Iona, Sens interzis, au învațat versete, cântece care au avut menirea să le întipărească Cuvântul lui Dumnezeu în inima lor. În fiecare zi au fost peste 40 de copii, majoritatea din familii din afara Bisericii Baptiste. Dumineca după-masa la Biserica Baptistă Golgota din Sacoșu Mare, a avut loc o mică serbare cu copii pentru parinți și bunici.

Copiii au fost foarte impresionați de tabără, s-au bucurat mult, chiar unii părinți și bunici ne-au mulțumit pentru lucrarea care s-a făcut cu micuții lor. Chiar unei fete din Biserica Baptistă, Dumnezeu i-a făcut chemarea de a slujii în lucrarea cu copiii.

Scopul acestei tabere a fost ca să se înceapă o lucrare cu copiii din sat la Biserica Baptista și să investim spiritual în tânăra generație.

Domnul Isus să fie slăvit pentru lucrarea care a făcut-o în Sacoșu Mare și pe care o va continua, cu noi, cei aleși de El pentru această lucrare.

Pastor Dan Medrea

[nggallery id=86]