“Ţărmul de aur” la a treia ediţie

A treia editie a programului “Tarmul de Aur” s-a desfasurat anul acesta intre 27-29 iulie in localitatea Corbu, judetul Constanta. Evenimentul a cuprins: mesaje evanghelistice cu Catalin Dupu si Daniel Topciu, prezenta la un program a unor cunoscuti poeti si oameni de litere din judet, lansare de carte – Daniela Varvara, poeme de Nelu Rosu, recitaluri muzicale sustinute de grupul bisericii locale, Andrada, trupa de inchinare a Bisericii Crestine Baptiste 1 Navodari, grupul de tineri din tara, momente de rugaciune – Locic Florin si marturii din Anglia si tara.

S-a remarcat caracterul unic al evenimentului, prin implicarea la nivel judetean a doua zone importante pentru societate – mediul evanghelic si cel cultural.

Biserica Crestina Baptista din Corbu, gazda si co-organizator alaturi de Centrul Arta si Viata al programului, prin credinciosii implicati, a fost la inaltime.

Multi din scriitorii invitati au marturisit incantati ca pentru prima data in viata au participat la o astfel de slujba. Bucuria lor a fost cu atat mai mare, cu cat au constatat ca impreuna copii si adulti, oameni simplii si somitati, romani si englezi, se pot regasi  intr-o reala comuniune in Biserica Baptista. Profesorul si scriitorul corbean Nelu Stanciu, a marturisit ca pastorul bisericii Ii este ca un frate si ca el a invatat sa citeasca pe Biblia bunicului primita de la un pastor baptist.

In cadrul celor trei zile ale programului au avut loc si activitati sportive pentru copii si tineret cu scop de evanghelizare, atat pe terenul bisericii cat si pe malul lacului Corbu, la baza nautica Spirit Euxin.
Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti participantii si partenerii cu darul mantuirii si vesnicei rasplatiri.
[nggallery id=46]
Va asteptam cu drag si la anul,
pastor Nelu Rosu