TREI vorbitori români sunt invitaţi la Conferinţa Naţională de Tineret din Republica Moldova

Conferinţa Naţională de Tineret: „Înnoirea Spirituală” 2015 din Republica Moldova va avea trei vorbitori din România. Invitaţii de marcă la evenimentul organizat de Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) sunt: Viorel Iuga, Samuel Tuţac şi Vlad Crîznic.

IMG_0987

Conferinţa se va desfăşura în apropierea oraşului Chişinău şi va aduna peste 300 de tineri din toată ţara. În cadrul acestui eveniment, de talie naţională, tinerii din Republica Moldova vor învăţa cum să trăiască o înnoire spirituală în relaţia lor cu Dumnezeu, în relaţia cu oamenii apropiaţi şi să experimenteze un restart în disciplinile spirituale care trebuie exersate în viaţa de credinţă.

Viorel Iuga şi Samy Tuţac sunt vorbitori de-ai casei în Republica Moldova. Aceştia au la activ sute de vizite peste Prut, fiind implicaţi de-a lungul anilor în diverse slujiri de Evanghelizare şi Conferinţe de creştere spirituală.

Viorel Iuga este preşedintele Uniunii Baptiste din România şi pastorul Bisericii „Speranţa” din Arad. Totodată, este autorul a peste 50 de titluri de carte pentru familişti şi tineri. Subiectul său preferat este familia şi pregătirea tinerelor pentru întemeierea acesteia.

Samuel Tuţac este pastorul Bisericii „Betel” din Timişoara şi vicepreşedintele cu pastorala în cadrul Uniunii Baptiste din România. Profilul său preferat fiind lucrarea cu tinerii.

Vlad Crîznic este reprezentantul Ravi Zacharias International Ministries România şi doctorand în apologetică la Oxford.

Cu mai multe detalii vom reveni pe parcurs.