Ucrainieni si coreeni la Conferinta Nationala

DSC_4104Peste 300 de pastori si reprezentanti ai bisericilor au participat, in perioada 29-30 martie, la Conferinta Nationala Anuala  a Uniunii Baptiste, eveniment gazduit de Biserica Crestina Baptista “Ghetimani” din Caransebes (pastori: Danut Vrancila si Titus Jurca).

Tema Conferintei a fost: “Misiunea ca marturie dupa modelul lui Hristos” si a fost inspirata din Evanghelia dupa Ioan 20:21.

La Conferinta a participat pastorul Vyaceslav Nesteruk-presedintele Uniunii Baptiste din Ucraina si un grup de pastori din Asociatia Baptista “Bereea” din Coreea de Sud.

Principalele decizii luate cu acest prilej au fost: desemnarea de noi membrii in Consiliul Uniunii, majorarea punctului de pensie si votarea parteneriatelor cu Uniunea Baptista din Ucraina si Conventia Baptista din Virginia.

Cu acest prilej a avut loc si lansarea cartii Nearing Home (Aproape de casa), ultima carte scrisa de renumitul evanghelist baptist Billy Graham.

In dimineata zilei de 30 martie conducerea Uniunii Baptiste (Otniel Bunaciu-presedinte si Ionel Tutac-secretar general), insotita de delegatiile din Ucraina si Coreea de Sud, a avut o intalnire cu primarul orasului Caransebes, domnul Marcel Vela. La intalnire a participat si senatorul baptist Ben Oni Ardelean.

[nggallery id=60]