Un concediu pastoral?!

IMG_0378Urmand invitatia familiei Manfred si Barbara Folk, misionari din Germania in Spania de sud, fratele Ilie Cimpoca, pastorul bisericii din Susca si Radimna, Jud. Caras Severin cu sotia au petrecut 14 zile in sudul Spaniei. “Concediul” a fost binecuvantat. In prima dumineca a avut loc in Biserica Crestina Baptista Romana “VESTEA BUNA” din Roquetas de Mar un servicie de Evanghelizare si in a doua Dumineca un Botez Nou Testamental.

Doua persoane l-au marturisit pe Domnul Isus ca Mantuitor personal in data de 22 noemvrie 2015. Intr-o atmosfera de sfanta sarbatoare, in prezenta unui numeros public, Evanghelia a fost propovaduita cu multa putere de fratele Cimpoca.

Grupul de lauda a bisericii cat si tineri ai bisericii au inaltat cantari spre slava Domnului si au inpodobit astfel programul. Actul botezului a fost oficiat de Pastor Ilie Cimpoca iar Rugaciunea de Binecuvantarea a fost rostita de fratii Misu Mich din partea Bisericii locale, fratele Pastor Misionar Manfred Folk si fratele Pastor Ilie Cimpoca. Ne rugăm ca Domnul să lucreze la inimile prietenilor care au ascultat Cuvantul Lui Dumnezeu cu aceasta ocazie.

Manfred Folk Misionar ordinat