Un nou consilier judeţean

La sfarsitul lunii Noiembrie pastorul Ioan Chiforeanu a fost validat in slujba de consilier judetean, in cadrul Consiliului Judetean Timis.

Dupa Revolutie, alaturi de pastorul Petru Dugulescu, fratele “Jean” a fost unul dintre

fondatorii Asociatiei Evanghelistice si de Caritate “Isus Speranta Romaniei”.

A fost implicat in numeroase campanii de evanghelizare si plantare de biserici, in ultima perioada de timp slujind ca director al Asociatiei “Isus Speranta Romaniei” si pastor al Bisericii Crestine Baptiste “Maranata” din cartierul Zona Soarelui, Timisoara.

Pe perioada mandatului de consilier s-a retras din slujba de pastor, ramanand sa slujeasca ca evanghelist in cadrul Asociatiei “Isus Speranta Romaniei”.

In cadrul Consiliului Judetean Timis este membru in cadrul Comisiei de Invatamant, Cultura si Culte.

Celalalt credincios baptist, consilier  in  cadrul Consiliul Judetean Timis, este Mihaita  Bojin, membru al Bisericii Crestine Baptiste “Emanuel” Timisoara.El este membru al Comisiei de Urbanism.

Baptistii  mai au in judetul Timis un deputat (Marius Cristinel Dugulescu), 3 primari: Simona Magdin (Secas), Samuel Lupulescu (Fardea) si Vasile Bejera (Stiuca), 2 consilieri municipali: Ovidiu Ciuhandu (Timisoara) si Marius Baboniu (Lugoj) si mai mai multi consilieri locali in diferite comune.

Puiu Giorgioni