Un sfert de secol cu Dumnezeu in Oltenia

Duminica 6 decmbrie s-au aniversat 25 de ani de cand fr. Cornel Hudulin a fost ordinat ca pastor al Bisericii Crestine
Baptiste Maranata din Tg Jiu. Ne-am bucurat la aceasta aniversare de cantarile corului Harmonia din Timisoara,dirijat de fr.Geo Dumitrascu. Fr. C. Hudulin a prezentat istoricul lucrarii predicand insa si Cuvantul alaturi de pastorul ordinat la bisericii,Marin Popescu.
Dumnezeu a pus pe inima fratelui Pitt Popovici si a fratelui C-tin Cristea din USA dorinta pt. lucrarea din Oltenia prin organizatia Romania for Christ  si la propunerea dumnealor fr. Cornel si sotia Sanda ,ascultand indemnul lui D-zeu ,se dedica acestei lucrari,plecand la Tg. Jiu ,ca misionari ai bisericii” Betel” din Timisoara,ordinarea fiind facuta de Comunitatea de Sibiu.
Pana la Revolutia din 1989 nu a existat nici o biserica baptista in tot judetul Gorj. In toti acesti 25 de ani Domnul a lucrat in chip minunat-slava este numai si numai a Lui.S-au facut evanghelizari in peste 40 de localitati din judet ,tinerii bisericii cantand si fr. Cornel avand ocazia sa vesteasca Evanghelia multor oameni din aceste tinuturi aride spiritual.
Au fost plantate 9 biserici si s-au construit 5.in cele 31 de botezuri peste 300 de suflete l-au marturisit pe Domnul in apa botezului.
Fie binecuvantat Domnul nostru care a facut aceasta lucrare in Tg .Jiu.
Salutul bisericii a fost :Filip.4:13 “Pot totul in Hristos care ma intareste,fara El nu am fi realizat nimic,iar Motto-ul din Isaia:41:18.
Multumim toturor celor care s-au rugat pt.Lucarea din Oltenia.Continuati sa va rugati si El va va binecuvanta.
Prezbiter Mihai Dragu,Tg.Jiu