Un singur elev din Timis a castigat premiu la Olimpiada Nationala de Religie

bogdan tutacIn perioada 1-3 aprilie, Colegiul “Richard Wurmbrand” din municipiul Iasi, a gazduit cea de-a III-a editie a Olimpiadei Nationale de Religie din cadrul Aliantei Evanghelice din Romania. La acest concurs au participat 71 de elevi, din 15 judete ale tarii.

La  deschiderea evenimentului au fost prezenti:Virgil Achihai-presedintele Aliantei Evanghelice, Ionel Tutac-secretarul general al Uniunii Baptiste, Gheorghe Catana-coordonatorul departamentului invatamantului preuniversitar din cadrul Uniunii Penticostale, Camelia Gavrila-inspector scolar general, Liliana Romaniuc-consilier judetean, Cristina Nichita-membru in Parlamentul Romaniei, pastori locali si profesori de religie.

La finalul competitiei 3 elevi din Vaslui, 2 elevi din Bihor si un elev din Caras-Severin au obtinut primul loc . Singurul premiant din judetul Timis a fost Bogdan Andrei Tutac, elev in clasa a-X-a la Colegiul National Banatean, care a obtinut premiul II.

Delegatia din Timis a fost formata din 5 elevi, castigatori ai Olimpiadei judetene, si a fost condusa de profesorul Marius Cimpoaie, pastor al Bisericii Crestine Baptiste “Harul” din Timisoara.