Un vot pentru Generatia de Maine

In acest an, Dumnezeu ne-a deschis posibilitatea de a transmite Evanghelia pentru copii folosind imaginea alergatorului, a olimpicului. Astfel intre 24 si 28 iunie, mai bine de 250 de copii au participat la Marea Olimpiada pentru toti la Biserica Baptista Manastur. Ne dorim ca in anul viitor sa multiplicam proiectul in 5 localitati diferite din tara (Bucuresti, Oradea, Baia Mare, Suceava si Cluj)

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra in votarea si popularizarea acestui proiect, in vederea finantarii.

Proiectul va fi derulat de Fundatia EGM in perioada iunie-septembrie 2014 si va permite ca peste 600 de copii din 5 orase diferite sa beneficieze de o saptamana de evanghelizare si distractie prin sport. Se urmareste atat dimensiunea fizica cat si cresterea spirituala a copiilor. Proiectul va fii finantat de catre Raiffeisen Bank, si poate fi votat in perioada 9 – 30 septembrie 2013.

IMPORTANT! Doar primele 20 de proiecte (ca numar de voturi) vor fi finantate.

1. Ce proiect votati – Marea Olimpiada pentru toti (SPORT)

2.  Cum votati?

3. Cum puteti ajuta mai mult? – trimiteti acest mesaj altor pastori, profesori, invatatori sau tineri, si incurati-i  sa voteze proiectul nostru. Aici puteti vedea informatii si poze de la Marea Olimpiada pentru toti, Cluj-Napoca, iunie 2013 –https://www.facebook.com/MareaOlimpiadaPentruToti

Puteti de asemenea sa urmariti reportajul Credo TV cu ocazia evenimentului-  http://www.youtube.com/watch?v=MJDPGFLhMUI. Aici puteti vedea un tutorial cu instructiunile de vot – https://vimeo.com/74449840.

Va multumim pentru votul cu ecou vesnic, dat in contul Generatiei de Maine,

In slujba Lui,

Daniel Bruda

www.fundatiaegm.org