UPDATE CONFERINŢĂ: Lucrarea cu copiii – o joacă pentru oamenii mari?

UPDATE: Conferinta a fost reporgramata pentru perioada 22 – 24 martie 2012!

Departamentul Invatatorilor de Scoala Duminicala pentru Copii din cadrul Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania va invita la conferinta anuala cu tema:

“Lucrarea cu copiii. O joaca pentru oamenii mari?”

Evenimentul care va avea loc in perioada 22 – 24 martie 2012 la Sucevita – Hotel Dagida (www.dagida.ro), Str.Bercheza, Nr. 190, va aduce impreuna  o serie de invitati speciali, din tara si strainatate.

Din partea Uniunii Baptiste vor fi prezenti pastorii: Ionel Tutac – Secretar General al UBCBR si Dan Boingeanu – Presedinte al Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Suceava.

Printre temele care vor fi abordate la conferinta de anul acesta amintim: “Lecția biblică pentru copii”, “Cum să lucrezi cu vocea copilului”, “Bursa Ideilor”, “Dificultăți în lucrarea cu copiii”, si inca alte teme surpriza la care va invitam sa luati parte.

Data limita pentru inscriere pentru cei care nu s-au inscris in luna februarie: 15 martie 2012.

Detalii privind inscrierea gasiti in invitatia de mai jos:

 

Plata taxei de participare (50 lei) va rugam sa o achitati in contul deschis pe numele: Uniunea Bisericilor Crestine  Baptiste, CF 4965683, IBAN : RO26 RNCB 0072 0497 1891 0001, BCR,  Sector 1, Bucuresti.

Va asteptam cu drag sa crestem impreuna spre zidirea celor mici!