Virgil Achihai si Ionel Tutac la lansarea postului 9 FM

image (14)Sâmbăta, 31 mai, Casa de Cultura a orașului Moldova Noua a fost arhiplină. Pastori, credincioși, reprezentanți ai autorităților, jurnaliști, oameni de afaceri si prieteni ai Cuvântului lui Dumnezeu au venit sa asiste la lansarea oficială a postului de radio 9 FM. Ideea obtinerii acestei licențe a fost votată in unanimitate de către pastorii din Clisura Dunării in data de 21 mai 2013. După mai multe runde de negocieri si lobby, CNA-ul a aprobat transferul licenței de transmisie pe frecventa de 106,6 MHz pentru postul de radio 9 FM, a zecea statie a rețelei Radio Vocea Evangheliei. 

La acest moment istoric, pentru credincioșii evanghelici din Clisura Dunării, au fost prezenți pastorii Virgil Achihai-președinte al Aliantei Evanghelice din Romania si Ionel Tutac-secretar general al Uniunii Baptiste, ambii membrii AGA ai RVE. 

Cei 2, alături de Lucian Despa-director general RVE si Cristina Olariu-directorul statiei RVE Timisoara, au avut un rol important in obținerea acestei frecvente.

Fanfarele baptiste reunite din zona si grupurile Grace Singers, Harmonix si Eclesiast Quartet au cântat spre slava lui Dumnezeu.

Evanghelia a fost vestita cu multă claritate si putere de către pastorul Ionel Tutac. 

Marele avantaj al acestui post de radio este ca de emisiunile transmise pe 106,6 MHz beneficiază si romanii din Serbia, dar si locuitorii acestei tari, unele emisiuni fiind realizate in limba sârba.

image (16) image (17) image (10) image (11) image (12) image (13) image (14) image (15)