Ziua Mondială de Evanghelizare, o experiență unică și repetabilă

IMG_4564Peste 100 de biserici din 15 orașe mari și zeci de sate și orașe mai mici, din România, s-au implicat activ, Sâmbătă 28 Mai, în Ziua Mondială a Evanghelizării. Multe biserici din Timișoara și județul Timiș au acceptat provocarea și s-au mobilizat, peste așteptări, pentru a ajunge cu Evanghelia la cât mai mulți oameni. Deși nu am primit încă toate rapoartele despre implicarea bisericilor din țară, ne-am bucurat să aflăm de cele 13 biserici din județul Vrancea și 12 biserici din județul Bacău care s-au alăturat acestei viziuni. Doar câteva mărturii despre ce s-a făcut sâmbătă:

“Am vorbit de la om la om și am avut băieți cu care ne-am și rugat. De la atei au ajuns la credință”.

“Am fost la azilul de bătrâni din Parcul Botanic. Am făcut evanghelizare în parc și am cântat la foișor. Am avut peste 50 persoane la care am cântat și cu care am împărtășit Evanghelia”.

“Am făcut sandvich-uri pt oameni săraci…le-am împărțit în Piața 700”.

 

“Am avut o serie de activități pentru copii și tineri în Dumbrăvița”.
“Am străbătut la pas toate casele din Cărpiniș și Uivar”.
Am fost încurajați de implicarea fiecărei persoane și a fiecărei biserici și avem convingerea că putem repeta evenimentul, nu doar de Ziua Mondială a Evanghelizării. Cu siguranță, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom pregăti pentru Global Outreach Day din 27 Mai 2017, dar până atunci…putem avea în această toamnă un eveniment similar în România și Moldova. Dacă oamenii nu mai vin la Biserică…mergem noi la ei. Pentru întreaga slujire din Ziua Mondială de Evanghelizare, Dumnezeu merită toată gloria!
Echipa G.O.D. România