Ziua Mulţumirii la Hezeriş

Ziua de 23 Septembrie va rămâne în calendarul bisericii din Hezeriş ca o zi specială de mulţumire , zi în care ne-am oprit pentru o clipă din activităţile noastre ,îndreptându-ne privirea în sus,lucru care s-a repetat de atâtea ori în 2012,atunci când fiecare am fost afectaţi de criza de la nivel mondial şi în mod special de timpul care anul acesta a fost unul neprielnic , practic seceta a pus stăpânire asupra grădinilor şi asupra pământurilor noastre.

Am putut să observăm  ce se întâmplă atunci când mâna Domnului apasă asupra  noastră  şi acest lucru ar trebui să ne dea de gândit  pe viitor .Trebuie să recunoaştem DEPENDENŢA  noastră de Dumnezeu şi  faptul că trebuie să fim recunoscători pentru tot ceea ce primim din mâna Lui .
Gândindu-ne la aceste lucruri am dorit ca această zi de mulţumire să fie o provocare atât pentru noi cât şi pentru cei din Hezeriş ,ca viaţa şi trăirea noastră să fie închinată lui Dumnezeu !
Alături de copii din biserică care au avut un program  special de mulţumire au fost alături de noi cei din Hezeriş ,fraţi scumpi din Lugoj care au dorit să fie părtaşi la bucuria noastră şi dealtfel sperăm ,prin poeziile şi cântările copiilor să fim motivaţi spre a-i mulţumi Domnului !
Mesajul divin a fost propovăduit cu putere de către fratele păstor Teofil Ciortuz din Lugoj!
La sfârşit fiecare dintre cei prezenţi a plecat spre casă cu gândul îndreptat spre Dumnezeu şi spre mulţumire !
,,Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile;căci aceasta este voia lui Dumnezeu ,în Cristos Isus,cu privire la voi.”1 Tesaloniceni 5:18
[nggallery id=37]