Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania – al VIII-lea an

În 24 februarie 2013 se celebreaza Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania si este al VIII-lea an, consecutiv, în care românii mijlocesc împreună pentru ţară, motto-ul fiind Efeseni 6:18. Motivele principale de rugăciune sunt: Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. In Parlament, Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei.

Sa se marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare. Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina. Dintre organizatorii si partenerii Zilei Naţionale de Rugăciune pentru România amintim: Bisericile Evanghelice din Romania, Centrul Artă pentru Viaţă, Radio Filadelfia, Alfa Omega TV, Radio Vocea Evangheliei, AltFM.ro, Farul Crestin, revista Harul si parteneri media consacrati de la noi, alaturi de cei din strainatate.

În mod special in judeţele Mureş, Constanţa, Botoşani, Bihor, Arad, Timiş, Hunedoara, in Bucureşti, Italia, Spania, Irlanda, Austria şi SUA românii de ani de zile, inalta in ultima duminica din februarie rugăciunii pentru ţară.

de Comitetul de organizare ZNRR